7 dôvodov prečo sme si vybrali Aeon Mira 9

Vo svete rýchlo sa vyvíjajúcich technológií a inovácií je nevyhnutné, aby sa podniky prispôsobovali a investovali do nových zariadení a technológií, ktoré by im pomohli zlepšiť ich výrobné procesy a zvýšiť produktivitu. V našom podnikaní sme sa rozhodli pre investíciu do nového CNC lasera značky AEON. Toto rozhodnutie sme neprijali na základe impulzu alebo trendu, ale na základe našej snahy neustále sa zlepšovať a zvyšujúce  sa  požiadavky našich zákazníkov na ešte vyšší výkon a kvalitu gravírovania, vďaka čomu nám nestačil náš laser značky MONOR a preto sme hľadali niečo výkonnejšie. AEON MIRA 9 je zariadenie, ktoré spĺňa naše požiadavky na výkon a aj kvalitu. 

CNC-laser_1

Prvý a možno najdôležitejší dôvod, prečo sme si vybrali novú MIRA 9, je kvalita spracovania. Moderné technológie v oblasti výroby a spracovania materiálov sa neustále vyvíjajú a vylepšujú. Preto sme hľadali zariadenie, ktoré by nám mohlo poskytnúť vysokokvalitné výsledky a zároveň by bolo schopné zvládnuť náročné výrobné procesy. Nový CNC laser, ktorý sme si vybrali, je robustný a masívny, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. 

Aeon-laser-mira-9_1

Druhým dôvodom, prečo sme si vybrali nový CNC laser, je jeho pracovná veľkosť. MIRA 9, ktorú sme si vybrali, má väčšiu pracovnú veľkosť v porovnaní s naším predchádzajúcim modelom. To znamená, že môžeme efektívne spracovávať väčšie materiály bez nutnosti ich rozdeliť na menšie časti. Toto nám umožňuje vyrábať väčšie produkty, ktoré by inak boli nemožné vytvoriť s menším zariadením. Toto rozšírenie pracovnej veľkosti nám tiež umožňuje lepšie využiť materiály, čo vedie k menšiemu odpadu a vyššej efektívnosti. 

co2-laser-s roštom

 

Tretím kľúčovým faktorom, ktorý nás presvedčil o voľbe nového CNC lasera, je jeho výkon. Nový CNC laser, ktorý sme si vybrali, je o 20 percent výkonejší ako náš predchádzajúci model. To znamená, že môže rýchlejšie rezať materiály, čo vedie k rýchlejšej výrobe a skráteniu času potrebného na dokončenie projektov. Okrem toho nám vyšší výkon tohto CNC lasera umožňuje lepšie využiť naše zdroje. Toto je obzvlášť dôležité v dnešnom konkurenčnom podnikateľskom prostredí, kde je efektivita a produktivita kľúčová pre úspech podniku.

Štvrtým dôvodom, prečo sme sa rozhodli pre nový CNC laser, je jeho rýchlosť. Nový CNC laser, ktorý sme si vybrali, je niekoľkonásobne rýchlejší ako náš starý model. Toto zvýšenie rýchlosti nám umožňuje skrátiť čas potrebný na spracovanie materiálov a výrobu našich produktov. To nám umožňuje splniť náročnejšie projekty a objednávky v kratšom čase, čo vedie k vyššej spokojnosti našich zákazníkov a lepšiemu výkonu našej firmy.

pracovný-stôl-na-laseroch

Piatym dôvodom, pre ktorý sme sa rozhodli je zabudovaná kamera. Táto kamera umožňuje presné sledovanie polohy a pohybu materiálu počas celého výrobného procesu. To nám umožňuje presne určiť, kde bude laser gravírovať a tým pádom maximálne využiť dostupný priestor. Toto vylepšenie nám tiež umožňuje efektívne využiť odrezky a minimalizovať odpad. Môžeme presne určiť, kde a ako využiť každý kúsok materiálu, čo vedie k vyššej efektívnosti a zníženiu nákladov.

 vstavana-kamera-na-snímanie

Šiestym  dôvodom pre ktorý sme si vybrali Mira 9 je zabudovaný autofokus. Táto funkcia pomáha k presnému nastaveniu správnej ohniskovej vzdialenosti šošovky od materiálu. Tým sa docieli najostrejší rez materiálom ako aj krajší gravír spracovávaného materiálu.

autofokus-na-laserovej-hlave

Siedmym kľúčovým faktorom, ktorý nás presvedčil o voľbe nového CNC lasera, je jeho kompaktný a všeobecne efektívny dizajntzv. \"all-in-one\". Pri výbere nových technológií a zariadení je dôležité zohľadniť nielen ich výkon a funkcie, ale aj ich praktickosť a efektívnosť z hľadiska priestoru a inštalácie.

vstavané-odsávanie-splodín

 V našom prípade, kde priestor v našej dielni je obmedzený, je výber kompaktných a efektívnych zariadení kľúčový. Nový CNC laser, ktorý sme si vybrali, má všetko potrebné vybavenie zabudované priamo v tele lasera. To znamená, že nemáme žiadny externý chladič alebo odsávač, ktoré by zaberajú dodatočný priestor. Toto nám umožňuje lepšie využiť náš pracovný priestor a zároveň uľahčuje inštaláciu a údržbu zariadenia.

 Sme presvedčení, že kúpa nového CNC lasera prinesie významné výhody pre naše podnikanie. Nielenže nám pomôže optimalizovať naše výrobné procesy a zvýšiť našu produktivitu, ale tiež nám umožní lepšie využiť náš pracovný priestor a zjednodušiť našu prácu.