Darček pre muža: Originálne tipy, ktoré potešia

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy začínate premýšľať, aké darčeky kúpiť svojmu manželovi, partnerovi, otcovi či bratovi? Pripravili sme si pre vás niekoľko praktických tipov, ktoré vám rozhodne pomôžu.

Nástenné hodiny

Hodiny sú základným kúskom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Okrem toho, že ukážu čas, vedia skrášliť pracovňu kuchyňu aj dielňu. A práve kombinácia viacerých funkcií a moderného dizajnu z nich robí perfektný darček, ktorým potešíte každého jedného muža.

Nástenné hodiny nájdete v množstve rôznych prevedení a dizajnov. Siahnuť môžete po zaujímavých masívnych kúskoch, ktoré lákajú pozornosť, prípadne po minimalistických typoch, ktoré vedia splynúť s celkom.

Masívne-dubové-hodiny-na-stenu

Originálne tabuľky

A čo tak darovať niečo personalizované a osobné vo forme drevených tabuliek s pekným odkazom? Takýto darček poteší oveľa viac ako iné kupované predmety, vyčaruje úsmev na perách a obdarovanému mužovi ukáže, že ho skutočne dobre poznáte. Drevené tabuľky si môže dedko, otec či priateľ položiť do dielne, zavesiť do pracovne alebo odložiť na iné viditeľné miesto.

DSC_5196

Drevené fotografie

Fotografie sú krásnou spomienkou, vďaka ktorej môžeme mať svojich blízkych neustále na očiach. Okrem toho však predstavujú aj skvelý darček, ktorým nikdy nič nepokazíte. Ak ale chcete svojich blízkych skutočne potešiť, venujte im netradičnú a veľmi zaujímavú fotku na dreve. Uvidíte, budete mať úspech.

_DSC3582

Tip na záver: Ako si vyzdobiť dom na Vianoce?

Spolu s blížiacimi sa Vianocami by ste nemali myslieť len na darčeky, ale aj na výzdobu. Okrem klasiky vo forme vianočného stromčeka môžete svoj domov skrášliť aj pekným dreveným betlehemom, sviečkami, svietnikmi a drevenými dekoráciami, ako napríklad naším produktom Sila lesa.

dekorácia-na-vianoce-jelene

Michal